karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

i3tex

i3tex – ett ovanligt stort litet teknikkonsultföretag

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans!

Idag är vi 180 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige.

De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve! Vi specialiserar oss på produktutveckling och är en långsiktig partner. Vi hjälper våra kunder med såväl hela utvecklingsprojekt som kortare punktinsatser. Vi är särskilt starka inom branscherna Automotive, Medicinteknik, Industri, IT & Digital Solutions samt Aerospace, och våra kunder är alltifrån startups till globala koncerner.

Vi utvecklar framtidens produkter och digitala lösningar för en bättre värld.

Att vara konsult på i3tex

En av de stora fördelarna med att arbeta som teknikkonsult är möjligheten till nya, spännande uppdrag samtidigt som du har tryggheten i en stabil och långsiktig arbetsgivare och härliga kollegor. Att byta uppdrag och lära känna nya företag och branscher är roligt, utvecklande och bra för din karriär.
 
Hos oss har alla medarbetare en nära kontakt med sin ledare. Och alla ledare på i3tex samarbetar för att ge dig möjlighet till den utveckling du vill ha. Kanske vill du specialisera dig inom ett teknikområde, utforska vad som finns i gränslandet mellan befintliga och nya tekniker eller bredda dig genom att arbeta inom olika branscher?

Som person ser vi även att du delar vår värdegrund som innefattar Glädje, Omtanke och Strävan. Vi tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ.

Bransch

Teknikkonsulter, konsult, ingenjörer

Anställda

180

Huvudkontor

Göteborg

Adress

Klippan 1A, 41451

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från i3tex

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor